Polovna Koriscena Video, Audio i Rasvetna Oprema...

SONY

RMB-150/10 Komunikacioni Data kabel za SONY Remote Kontrolu RM-B150 duzine 10 metara

Sluzi za povezivanje kontrole RM-B150 sa Video kamerom

Cena prikazanog POLOVNOG uredjaja je izrazena po komadu... U koliko se uz proizvod ne dobija pismena Garancija, tada uredjaj kupujete u vidjenom stanju, po njegovim tehnicko-kozmetickim uslovima koji vaze u trenutku prodaje.

55.00 €Nasa Cena za ovaj POLOVAN uredjaj je:

Ovaj proizvod mozete kupiti kao NOV!

95.00 €Regularna Cena ( bez PDV ) ...

SLOBODNO ODMAHIsporuka:

Kolicina:

RMB-150/10
  POLOVNO

 

Izvinjavamo sto niste u mogucnosti da saznate nesto vise o Tehnickim Karakteristikama ovog uredjaja, nasi Web Tehnicari danonocno rade na popunjavanju ovih polja, kako na ovom tako i na svim drugim proizvodima koji se nalaze na nasem web sajtu. Kako nasa baza proizvoda broji preko 15.000 jedinica molimo Vas da razumite razlog naseg kasnjenja.

U koliko Vam trebaju detaljne Tehnicke Karakteristike ovog uredjaja, ne oklevajte da nas kontaktirate putem Telefona na +381 11 313 33 56 ili na e-mail prodaja@sautpro.com i neko od nasih prodavaca ce Vam ih rado obezbediti ... Hvala na razumevanju!

SAUT Professional Web Team

Izvinjavamo sto niste u mogucnosti da saznate nesto vise o Tehnickoj Specifikaciji ovog uredjaja, nasi Web Tehnicari danonocno rade na popunjavanju ovih polja, kako na ovom tako i na svim drugim proizvodima koji se nalaze na nasem web sajtu. Kako nasa baza proizvoda broji preko 15.000 jedinica molimo Vas da razumite razlog naseg kasnjenja.

U koliko Vam trebaju detalji Tehnicke Specifikacije ovog uredjaja, ne oklevajte da nas kontaktirate putem Telefona na +381 11 313 33 56 ili na e-mail prodaja@sautpro.com i neko od nasih prodavaca ce Vam ih rado obezbediti ... Hvala na razumevanju!

SAUT Professional Web Team

  • RMB/150/10 Duzine 10 metara

0.00 €Cena za NOVO (bez PDV) ...

Izrazena cena za kupovinu NOVOG UREDJAJA !

SONY

RM-B150 - Daljinska kontrola za SONY Video Kamere

Stanje: Na LAGER-u

 

 
Izmena, Cena, Specifikacija, i slika je moguca bez predhodne najave i obavestenja. Ne snosimo odgovornost za moguce tipografske odnosno iliustrativne greske.
Autorska i sva druga prava ovog sajta su zasticena i registrovana. © 2000-2017 SAUT Profesional