Polovna Koriscena Video, Audio i Rasvetna Oprema...

N/A

ZANDAR DX16 MultiWiever Video Spliter 16 SDI Digital Video ulaza i 1 SDI Video izlaz

Omogucava prikazivanje 16 Video signala na jednom monitoru Poseduje 16 SDI Digitalnih Video Ulaza i 1 SDI Digitalni Video izlaz

Cena prikazanog POLOVNOG uredjaja je izrazena po komadu... U koliko se uz proizvod ne dobija pismena Garancija, tada uredjaj kupujete u vidjenom stanju, po njegovim tehnicko-kozmetickim uslovima koji vaze u trenutku prodaje.

........ OVAJ PROIZVOD IMA PISMENU GARANACIJU ........ Za sve detalje i tacan vremenski period pismene garancije, molimo Vas pozovite nas na 011/630 55 66.

1,250.00 €Nasa Cena za ovaj POLOVAN uredjaj je:

Ovaj proizvod mozete kupiti kao NOV!

9,501.00 €Regularna Cena ( bez PDV ) ...

SLOBODNO ODMAHIsporuka:

Kolicina:

ZANDAR DX16
  POLOVNO

 

Izvinjavamo sto niste u mogucnosti da saznate nesto vise o Tehnickim Karakteristikama ovog uredjaja, nasi Web Tehnicari danonocno rade na popunjavanju ovih polja, kako na ovom tako i na svim drugim proizvodima koji se nalaze na nasem web sajtu. Kako nasa baza proizvoda broji preko 15.000 jedinica molimo Vas da razumite razlog naseg kasnjenja.

U koliko Vam trebaju detaljne Tehnicke Karakteristike ovog uredjaja, ne oklevajte da nas kontaktirate putem Telefona na +381 11 313 33 56 ili na e-mail prodaja@sautpro.com i neko od nasih prodavaca ce Vam ih rado obezbediti ... Hvala na razumevanju!

SAUT Professional Web Team

Izvinjavamo sto niste u mogucnosti da saznate nesto vise o Tehnickoj Specifikaciji ovog uredjaja, nasi Web Tehnicari danonocno rade na popunjavanju ovih polja, kako na ovom tako i na svim drugim proizvodima koji se nalaze na nasem web sajtu. Kako nasa baza proizvoda broji preko 15.000 jedinica molimo Vas da razumite razlog naseg kasnjenja.

U koliko Vam trebaju detalji Tehnicke Specifikacije ovog uredjaja, ne oklevajte da nas kontaktirate putem Telefona na +381 11 313 33 56 ili na e-mail prodaja@sautpro.com i neko od nasih prodavaca ce Vam ih rado obezbediti ... Hvala na razumevanju!

SAUT Professional Web Team

 

 
Izmena, Cena, Specifikacija, i slika je moguca bez predhodne najave i obavestenja. Ne snosimo odgovornost za moguce tipografske odnosno iliustrativne greske.
Autorska i sva druga prava ovog sajta su zasticena i registrovana. © 2000-2017 SAUT Profesional