Bezbednost & Privatnost

U daljem tesktu naci cete izjavu SAUT Professional za Vasu Bezbednost i Privatnost vezanu za ovaj sajt


Kolacici:

Dok posecujete nas sajt, mi cemo traziti od vaseg programa sa kojim pregledate nas sajt da postavi "kolacice" (Veoma male tekstualne fajlove) koji omogucavaju da sam rad naseg sajta ima odredjenu i neophodnu radnu delatnost. To nam takodje pomaze i omogucava da analiziramo razne podatke kao sto su odakle se posecuje nas sajt i koliko cesto ga neko posecuje. Uz to takodje dobijamo i odredjene tehnicke podatke kao sto su Vasa IP adresa. Ovi podaci se korsite samo u sluzbi Profesionalnog rada firme SAUT Professional, sto nam omogucava da svakim danom unapredjuemo sam rad svih nasih servisa vezanih za ovaj sajt.

Registracija:

Mi Vam toplo preporucujemo da se registrujete dok posecujete nas sajt. Ovim dobijate mogucnost da uvek budete na vreme obavesteni o svim bitnijim novostima i dogadjanjima koja se desavaju na nasem sajtu, kao i da pratite tok Vase "Porudzbine" koji ste postavili na ovom sajtu.

Vrsta Registracije:

Kada odlucite da porucite opremu koju ste pronasli na nasem sajtu, mi Vas pozivamo da ostavite svoje kontakt podatke, cime cemo mi biti u mogucnosti da identifikujemo ko ste Vi. U koliko nikad niste porucivali opremu od nas, mi preporucujemo da ostavite vase Ime, Ime Firme, Adresu i kontakt e-mail, kako bi smo u buduce lakse kontaktirali sa Vama i izvestavali Vas o toku vase porudzbine.

Koriscenje Informacija:

Vase informacije mi cemo koristiti u sledecim slucajevima:

  • Da poboljsamo sadrzaj naseg web sajta. Na primer uz pomoc kolacica koje dobijemo od vas, ustanovicemo koji deo sajta se najcesce posecuje.
  • Da poboljsamo nase iskustvo u on-line porucivanju opreme.
  • Da poboljsamo nase marketinske i promotvine sposobnosti.

E-mail & SPAM Pitanja:

Mozete zatraziti da dobijate SAUT Professional e-mail obavestenja, brosure, razne korisne informacije i promocije na e-mail adresu koju prijavite. Ovo Vam moze biti od velike koristi, jer ce navedene informacije Vama biti prosledjivane periodicno, minimum 2 puta nedeljno. U navedenim obavestenjima, dobijacete informacije, o najnovijim proizvodima iz sveta Profesionalnog Videa, Audija, i Rasvetne Tehnike. Cesto cemo Vam slati informacije u koliko se pojavi promocija/snizenje cena na odredjenim proizvodima. Vise smo nego ubedjeni da ce sve ove informacije biti samo i iskljucivo Vama u korist i SAUT Professional se obavezuje da vase informacije nece deliti sa drugim, niti ih neovlasceno objavljivati i davati drugima na uvid. Vasi podaci su sigurni sa nama. SAUT Professional se takodje obavezuje da nece vrsiti SPAM vaseg e-maila niti Vam slati informacije koje nisu sadrzaja naseg poslovanja i ovog web sajta. U koliko zelite da se odjavite sa nase mail liste to mozete uraditi bilo kada i u bilo koje vreme, na sledeci nacin:

U koliko vise ne zelite da primate SAUT Professional Promo Poruke na vas e-mail molimo Vas kliknite OVDE.

  • U koliko zelite da nas pozovete ucinite to preko broja telefona +381 11 630 55 66.
  • U koliko zelite da posetite SAUT PROFESSIONAL dodjite na sledecu adresu:
    Djordja Stanojevica 11a, 11070 Novi Beograd, Srbija.

U koliko imate bilo kakvih drugih pitanja ne oklevajte da nas kontaktirate na e-mail office@sautpro.com.

 
Izmena, Cena, Specifikacija, i slika je moguca bez predhodne najave i obavestenja. Ne snosimo odgovornost za moguce tipografske odnosno iliustrativne greske.
Autorska i sva druga prava ovog sajta su zasticena i registrovana. © 2000-2017 SAUT Profesional