Proizvodi sa snizenim Promo Cenama, Kitovi i Paketi opreme...

AXON

DIN 1.0/2.3 HD-SDI 3G Crimp Koax Video Konektor

HD SDI 3G Mini Video Konektor Nove Generacije, jos ga zovu i Mini BNC, Koristi se za krimpovanje na mini koax kabl precnika 5cm

Ovaj Proizvod je NOV na Trzistu, i kao takav predstavlja zadnju rec tehnologije i tehnickih dostignuca, koja se od ovog proizvodjaca, za ovu vrstu proizvoda, za sada moze dobiti ...

25.00 €Regularna Cena ( bez PDV ) ...

U toku je snizena cena za ovaj proizvod, dok traju zalihe!

14.00 €Promotivna Cena ( bez PDV ) ...

Na LAGER-uStanje:

Kolicina:


 

 

Izvinjavamo sto niste u mogucnosti da saznate nesto vise o Tehnickim Karakteristikama ovog uredjaja, nasi Web Tehnicari danonocno rade na popunjavanju ovih polja, kako na ovom tako i na svim drugim proizvodima koji se nalaze na nasem web sajtu. Kako nasa baza proizvoda broji preko 15.000 jedinica molimo Vas da razumite razlog naseg kasnjenja.

U koliko Vam trebaju detaljne Tehnicke Karakteristike ovog uredjaja, ne oklevajte da nas kontaktirate putem Telefona na +381 11 313 33 56 ili na e-mail prodaja@sautpro.com i neko od nasih prodavaca ce Vam ih rado obezbediti ... Hvala na razumevanju!

SAUT Professional Web Team

Izvinjavamo sto niste u mogucnosti da saznate nesto vise o Tehnickoj Specifikaciji ovog uredjaja, nasi Web Tehnicari danonocno rade na popunjavanju ovih polja, kako na ovom tako i na svim drugim proizvodima koji se nalaze na nasem web sajtu. Kako nasa baza proizvoda broji preko 15.000 jedinica molimo Vas da razumite razlog naseg kasnjenja.

U koliko Vam trebaju detalji Tehnicke Specifikacije ovog uredjaja, ne oklevajte da nas kontaktirate putem Telefona na +381 11 313 33 56 ili na e-mail prodaja@sautpro.com i neko od nasih prodavaca ce Vam ih rado obezbediti ... Hvala na razumevanju!

SAUT Professional Web Team

  • DIN 1.0/2.3
  • Main Body
  • Heart Pin
  • Krimp shelf

 

 
Izmena, Cena, Specifikacija, i slika je moguca bez predhodne najave i obavestenja. Ne snosimo odgovornost za moguce tipografske odnosno iliustrativne greske.
Autorska i sva druga prava ovog sajta su zasticena i registrovana. © 2000-2017 SAUT Profesional